De kalender is bijgewerkt tot en met 31 maart 2017, onder voorbehoud van wijzigingen.

Doe mee aan actie Kerkbalans: stort uw bijdrage op bankrekening NL48 ABNA 0589 9700 89 t.n.v. R.-k. parochie H. Jozef

18 juli 2009

Paus Benedictus XVI breekt pols

Afgelopen vrijdag heeft de Heilige Vader, paus Benedictus XVI, bij een val zijn pols gebroken. Laten wij bidden voor zijn spoedig herstel en om zegen over zijn pontificaat.

Op maandag 13 juli – vóór het begin van zijn vakantie – nodigde de Paus iedereen uit om hem in gebed te vergezellen. “Het gebed kent geen afstand of scheiding: waar we ook zijn, het maakt ons één van hart en één van ziel”, aldus de Paus.