De kalender is bijgewerkt tot en met 31 maart 2015, onder voorbehoud van wijzigingen.

Vastenactie 2015

Klik hier voor meer informatie over de parochiële vastenactie ten behoeve van het priesterseminarie.

Als wij willen dat er ook morgen priesters zijn in de Kerk, dan moeten wij vandaag zorg dragen voor hun opleiding.

18 juli 2009

Paus Benedictus XVI breekt pols

Afgelopen vrijdag heeft de Heilige Vader, paus Benedictus XVI, bij een val zijn pols gebroken. Laten wij bidden voor zijn spoedig herstel en om zegen over zijn pontificaat.

Op maandag 13 juli – vóór het begin van zijn vakantie – nodigde de Paus iedereen uit om hem in gebed te vergezellen. “Het gebed kent geen afstand of scheiding: waar we ook zijn, het maakt ons één van hart en één van ziel”, aldus de Paus.