De kalender is bijgewerkt tot en met 31 oktober 2017, onder voorbehoud van wijzigingen.

Oktobermaand -- Rozenkransmaand

Rozenkransgebed voor het uitgestelde Allerheiligste Altaarsacrament tijdens het Marialof
van dinsdag tot en met vrijdag om 10.15 uur (voorafgaand aan de heilige Mis)

20 juli 2009

Volledige agenda online

In de rechterkolom treft u een link naar de volledige agenda van de Agneskerk, met de tijden van de H.H. Missen en andere liturgische plechtigheden, een liturgische kalender en nog veel meer.

U kunt de gegevens per dag, week of maand bekijken of een lijst maken van de komende periode.

Indien u fouten ontdekt in de agenda, dan houden wij ons aanbevolen voor uw reactie. Het e-mailadres treft u aan in de rechterkolom.