De kalender is bijgewerkt tot en met 28 februari 2018, onder voorbehoud van wijzigingen.

Doe mee aan actie Kerkbalans 2018 en stort uw bijdrage op bankrekening NL48 ABNA 0589 9700 89

Klik hier voor meer informatie.

27 augustus 2009

Externe link toegevoegd: kath.net

Aan het rijtje met links naar andere websites is kath.net toegevoegd. Deze website met 'katholische Nachrichten' richt zich niet alleen op Duitstalige katholieken in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland, maar heeft ook een internationaal gedeelte in meerdere talen, waaronder het Engels.

Op deze website treft u een veelheid aan betrouwbare katholieke informatie, video's (op kathTube, de katholieke versie van YouTube), achtergronden, gebeden, een webshop enz.