De kalender is bijgewerkt tot en met 28 februari 2018, onder voorbehoud van wijzigingen.

Doe mee aan actie Kerkbalans 2018 en stort uw bijdrage op bankrekening NL48 ABNA 0589 9700 89

Klik hier voor meer informatie.

21 augustus 2009

Pols paus Benedictus XVI uit het gips

Vijf weken na een val waarbij paus Benedictus XVI zijn rechterpols brak, is vandaag het gips van de pols verwijderd. Uit röntgenfoto's blijkt dat de breuk optimaal is hersteld.
De Paus is onmiddellijk begonnen met fysiotherapie teneinde de volledige functies in zijn rechterarm en -hand weer terug te krijgen. Dat is des te meer noodzakelijk omdat hij gewend is zijn teksten handmatig te schrijven.

21 augustus 2009