De kalender is bijgewerkt tot en met 30 november 2017, onder voorbehoud van wijzigingen.

15 februari 2010

Oproep: Koorzangers gezocht

De gregoriaanse schola van onze kerk verzorgt de zang tijdens de Hoogmis op zon- en feestdagen. We zijn op zoek naar nieuwe koorzangers. Ook als u niet elke zondag kunt meezingen, bent u van harte welkom!

Er wordt op zondag geoefend vanaf 10.15 uur. Een geschoolde zangstem is niet noodzakelijk, enthousiasme wel.

Wie meer informatie wil, kan contact opnemen per e-mail: info@agneskerk.org. Of spreekt u gerust onze dirigent, de heer J. Wensveen, even aan.