De kalender is bijgewerkt tot en met 28 februari 2018, onder voorbehoud van wijzigingen.

Doe mee aan actie Kerkbalans 2018 en stort uw bijdrage op bankrekening NL48 ABNA 0589 9700 89

Klik hier voor meer informatie.

13 april 2010

Omwille van Zijn smartelijk Lijden...

Afgelopen zondag hebben we na de Hoogmis de Rozenkrans van de goddelijke Barmhartigheid gebeden. In de Paastijd mogen we extra dankbaar zijn voor de Verlossing die onze Heer Jezus Christus voor ons heeft verkregen.

Jezus heeft aan zuster Faustina gevraagd om de devotie tot Zijn Barmhartigheid te verspreiden. Elke dag om 15.00 uur mogen wij Zijn smartelijk lijden korte tijd overwegen. Onderstaande video kan daarbij een hulp zijn.