De kalender is bijgewerkt tot en met 28 februari 2018, onder voorbehoud van wijzigingen.

Doe mee aan actie Kerkbalans 2018 en stort uw bijdrage op bankrekening NL48 ABNA 0589 9700 89

Klik hier voor meer informatie.

8 juli 2010

Wijding vijf nieuwe priesters in Priesterbroederschap Sint Petrus

Afgelopen zaterdag 3 juli 2010 werd in het Duitse Wigratzbad de priesterwijding toegediend aan vijf diakens van de Priesterbroederschap Sint Petrus. Celebrant en wijdend bisschop is kardinaal Antonio Canizares Llovera, prefect van de Congregatie voor de Goddelijke Eredienst en de Regeling van de Sacramenten.

Bidden wij in vreugde en met dankbaarheid voor deze nieuwe priesters. Dat de Kerk mede door hun arbeid steeds vlekkelozer mag stralen. En dat de Heer van de oogst nieuwe werkers mag blijven schenken in Zijn wijngaard.