De kalender is bijgewerkt tot en met 31 oktober 2017, onder voorbehoud van wijzigingen.

Oktobermaand -- Rozenkransmaand

Rozenkransgebed voor het uitgestelde Allerheiligste Altaarsacrament tijdens het Marialof
van dinsdag tot en met vrijdag om 10.15 uur (voorafgaand aan de heilige Mis)

1 december 2010

Informatiebulletin voor de Advent verschenen

Het Informatiebulletin van onze kerk voor de Adventstijd is verschenen. Hierin aandacht voor de bezinningsdag op 4 december, de Mars voor het Leven op 11 december en de Quatertemperdagen van december.

Het bulletin is op deze site te vinden onder het tabblad 'Informatiebulletin'. Ook bestaat de mogelijkheid om het blad elke maand gratis per e-mail (klik hier) te ontvangen.