De kalender is bijgewerkt tot en met 31 oktober 2017, onder voorbehoud van wijzigingen.

Oktobermaand -- Rozenkransmaand

Rozenkransgebed voor het uitgestelde Allerheiligste Altaarsacrament tijdens het Marialof
van dinsdag tot en met vrijdag om 10.15 uur (voorafgaand aan de heilige Mis)

8 februari 2011

Verhoging kaarsengeld

De prijzen van de offerkaarsen in onze kerk zijn gedurende de laatste jaren niet aangepast. Vanwege een verhoging van de prijzen door de kaarsenleverancier zijn we genoodzaakt om ook het kaarsengeld in de kerk te verhogen.

Met ingang van 1 februari 2011 gelden de volgende bedragen: 50 cent voor een kleine kaars, 70 cent voor een middelgrote kaars en € 1,50 voor een grote kaars.
De prijs voor een noveenkaars (€ 5) blijft ongewijzigd.