De kalender is bijgewerkt tot en met 31 augustus 2017, onder voorbehoud van wijzigingen.

23 april 2011

Missaaltjes voor Pasen

Koster Lau Wijnands heeft voor alle H.H. Missen en plechtigheden van Palmzondag, Witte Donderdag, Goede Vrijdag, Paaszaterdag, het hoogfeest van Pasen en de maandag onder het Octaaf van Pasen uitgebreide missaaltjes vervaardigd, waarin de volledige liturgie van al deze verschillende dagen is opgenomen, met daarnaast een Nederlandse vertaling. Koster Wijnands - die eerder al een missaaltje voor kinderen samenstelde - heeft menig vrij uur in de samenstelling van de boekjes gestoken. Een heus monnikenwerk!

Als u van de bijzonder fraaie missaaltjes gebruik maakt, wilt u ze dan na afloop in de kerk achterlaten? Dan kunnen we er nog vele jaren plezier van hebben.