De kalender is bijgewerkt tot en met 28 februari 2018, onder voorbehoud van wijzigingen.

Doe mee aan actie Kerkbalans 2018 en stort uw bijdrage op bankrekening NL48 ABNA 0589 9700 89

Klik hier voor meer informatie.

23 april 2011

Missaaltjes voor Pasen

Koster Lau Wijnands heeft voor alle H.H. Missen en plechtigheden van Palmzondag, Witte Donderdag, Goede Vrijdag, Paaszaterdag, het hoogfeest van Pasen en de maandag onder het Octaaf van Pasen uitgebreide missaaltjes vervaardigd, waarin de volledige liturgie van al deze verschillende dagen is opgenomen, met daarnaast een Nederlandse vertaling. Koster Wijnands - die eerder al een missaaltje voor kinderen samenstelde - heeft menig vrij uur in de samenstelling van de boekjes gestoken. Een heus monnikenwerk!

Als u van de bijzonder fraaie missaaltjes gebruik maakt, wilt u ze dan na afloop in de kerk achterlaten? Dan kunnen we er nog vele jaren plezier van hebben.