De kalender is bijgewerkt tot en met 31 maart 2017, onder voorbehoud van wijzigingen.

Doe mee aan actie Kerkbalans: stort uw bijdrage op bankrekening NL48 ABNA 0589 9700 89 t.n.v. R.-k. parochie H. Jozef

3 mei 2011

Informatiebulletin voor de maand mei is verschenen

Het Informatiebulletin van onze kerk voor de maand mei is verschenen. Hierin aandacht voor de meimaand - Mariamaand, de maandelijkse bijeenkomst van de Sint-Nicolaasacademie in onze kerk en voor de kerkelijke ledenadministratie.

Het bulletin is op deze site te vinden onder het tabblad 'Informatiebulletin mei'. Ook bestaat de mogelijkheid om het blad elke maand gratis per e-mail (klik hier) te ontvangen.