De kalender is bijgewerkt tot en met 31 maart 2015, onder voorbehoud van wijzigingen.

Vastenactie 2015

Klik hier voor meer informatie over de parochiële vastenactie ten behoeve van het priesterseminarie.

Als wij willen dat er ook morgen priesters zijn in de Kerk, dan moeten wij vandaag zorg dragen voor hun opleiding.

3 mei 2011

Informatiebulletin voor de maand mei is verschenen

Het Informatiebulletin van onze kerk voor de maand mei is verschenen. Hierin aandacht voor de meimaand - Mariamaand, de maandelijkse bijeenkomst van de Sint-Nicolaasacademie in onze kerk en voor de kerkelijke ledenadministratie.

Het bulletin is op deze site te vinden onder het tabblad 'Informatiebulletin mei'. Ook bestaat de mogelijkheid om het blad elke maand gratis per e-mail (klik hier) te ontvangen.