De kalender is bijgewerkt tot en met 31 oktober 2017, onder voorbehoud van wijzigingen.

Oktobermaand -- Rozenkransmaand

Rozenkransgebed voor het uitgestelde Allerheiligste Altaarsacrament tijdens het Marialof
van dinsdag tot en met vrijdag om 10.15 uur (voorafgaand aan de heilige Mis)

6 mei 2011

Ledenadministratie Agneskerk

Wilt u bij verhuizing of wijzigingen in uw gezinssamenstelling ook onze leden¬administratie op de hoogte stellen? Voor een correcte administratie zijn we afhankelijk van de door u verstrekte gegevens. Ook als u nieuw bent in de parochie, of uw voorkeur gaat uit naar de Tridentijnse liturgie, dan beschikken we graag over uw gegevens. U kunt uw opgave (bij voorkeur schriftelijk) verstrekken aan de pastorie, of per e-mail (info@agneskerk.org).