De kalender is bijgewerkt tot en met 28 februari 2018, onder voorbehoud van wijzigingen.

Doe mee aan actie Kerkbalans 2018 en stort uw bijdrage op bankrekening NL48 ABNA 0589 9700 89

Klik hier voor meer informatie.

10 juli 2011

Drieherenmis op zondag 10 juli 2011

Op zondag 10 juli zal de pasgewijde diaken Patrick Kuis assisteren tijdens de Hoogmis in onze kerk en ook de preek verzorgen.

Patrick werd enkele weken geleden tot diaken gewijd door mgr A.L.M. Hurkmans, bisschop van 's-Hertogenbosch, in de kathedrale basiliek van Sint Jan Evangelist in die stad (zie foto).

Na afloop van de Hoogmis in onze kerk kunt u Patrick in de pastorie feliciteren met zijn diakenwijding.