De kalender is bijgewerkt tot en met 28 februari 2018, onder voorbehoud van wijzigingen.

Doe mee aan actie Kerkbalans 2018 en stort uw bijdrage op bankrekening NL48 ABNA 0589 9700 89

Klik hier voor meer informatie.

5 juli 2011

Informatiebulletin voor de maand juli is verschenen

Het Informatiebulletin van onze kerk voor de maand juli is verschenen. Hierin aandacht voor de komst van een Amerikaanse seminarist, de ontmoeting van Anna en Joachim bij de Gouden Poort en een plechtige Drieherenmis met assistentie van de pasgewijde diaken Patrick Kuis.

Het bulletin is op deze site te vinden onder het tabblad 'Informatiebulletin juli'. Ook bestaat de mogelijkheid om het blad elke maand gratis per e-mail (klik hier) te ontvangen.