De kalender is bijgewerkt tot en met 31 oktober 2017, onder voorbehoud van wijzigingen.

Oktobermaand -- Rozenkransmaand

Rozenkransgebed voor het uitgestelde Allerheiligste Altaarsacrament tijdens het Marialof
van dinsdag tot en met vrijdag om 10.15 uur (voorafgaand aan de heilige Mis)

31 oktober 2011

Informatiebulletin voor de maand november is verschenen

Het Informatiebulletin van onze kerk voor de maand november is verschenen. Deze keer staat het bulletin bijna volledig in het teken van de pontificale Hoogmis die kardinaal Raymond Burke op zondag 6 november a.s. om 10.30 uur in onze kerk zal opdragen. Verder wordt er aandacht besteed aan het afscheid van pater A. Komorowski van onze parochie.

Het bulletin is op deze site te vinden onder het tabblad 'Informatiebulletin november'. Ook bestaat de mogelijkheid om het blad elke maand gratis per e-mail (klik hier) te ontvangen.