De kalender is bijgewerkt tot en met 31 augustus 2017, onder voorbehoud van wijzigingen.

15 februari 2012

Derde vrijdag van februari: Geen uitstelling Allerheiligste Sacrament

Vrijdag 17 februari is de derde vrijdag van de maand. Er is die middag geen uitstelling van het Allerheiligste Sacrament des Altaars en geen H. Mis om 17.15 uur. Wel is er voor de gelezen H. Mis van 11.00 uur -- net als op andere vrijdagen -- lof.

Op zondag Quinquagesima 19 februari begint om 18.00 uur het veertig-urengebed. Gedurende veertig uren bestaat de gelegenheid om onze Heer Jezus Christus te aanbidden -- oog in Oog, van hart tot Hart -- en eerherstel te brengen.