De kalender is bijgewerkt tot en met 31 oktober 2017, onder voorbehoud van wijzigingen.

Oktobermaand -- Rozenkransmaand

Rozenkransgebed voor het uitgestelde Allerheiligste Altaarsacrament tijdens het Marialof
van dinsdag tot en met vrijdag om 10.15 uur (voorafgaand aan de heilige Mis)

13 maart 2012

Priesterwijding Patrick Kuis

Patrick Kuis en Geoffrey de Jong ontvangen op zaterdag 2 juni 2012 om 12.00 uur de priesterwijding in de kathedrale basiliek van Sint Jan Evangelist in Den Bosch.

In de maanden voorafgaand aan de priesterwijding wordt uw gebed gevraagd voor de wijdelingen.

Wij hebben Patrick Kuis de laatste jaren in onze kerk leren kennen toen hij bij bijzondere gelegenheden als (sub)diaken in de heilige Mis assisteerde.