De kalender is bijgewerkt tot en met 31 december 2017, onder voorbehoud van wijzigingen.

6 september 2012

8 en 9 september: Open Monumentendag

In het weekend van zaterdag 8 en zondag 9 september wordt de Open Monumentendag gehouden. Het thema van dit jaar is: Groen van toen. Ook onze kerk is extra geopend voor geïnteresseerden, op beide dagen tussen 13.00 en 16.00 uur.

In de pastorie wordt een kleine tentoonstelling van liturgische gewaden gehouden en de pastorietuin zal opengesteld worden. Daar is ook koffie en thee verkrijgbaar.

In Amsterdam zullen 60 monumenten hun deuren openen. Meer informatie is te vinden op: www.amsterdam.nl/openmonumentendag.