De kalender is bijgewerkt tot en met 28 februari 2018, onder voorbehoud van wijzigingen.

Doe mee aan actie Kerkbalans 2018 en stort uw bijdrage op bankrekening NL48 ABNA 0589 9700 89

Klik hier voor meer informatie.

6 september 2012

8 en 9 september: Open Monumentendag

In het weekend van zaterdag 8 en zondag 9 september wordt de Open Monumentendag gehouden. Het thema van dit jaar is: Groen van toen. Ook onze kerk is extra geopend voor geïnteresseerden, op beide dagen tussen 13.00 en 16.00 uur.

In de pastorie wordt een kleine tentoonstelling van liturgische gewaden gehouden en de pastorietuin zal opengesteld worden. Daar is ook koffie en thee verkrijgbaar.

In Amsterdam zullen 60 monumenten hun deuren openen. Meer informatie is te vinden op: www.amsterdam.nl/openmonumentendag.