De kalender is bijgewerkt tot en met 31 oktober 2017, onder voorbehoud van wijzigingen.

Oktobermaand -- Rozenkransmaand

Rozenkransgebed voor het uitgestelde Allerheiligste Altaarsacrament tijdens het Marialof
van dinsdag tot en met vrijdag om 10.15 uur (voorafgaand aan de heilige Mis)

16 maart 2013

Stille Omgang in de nacht van zaterdag 16 op zondag 17 maart 2013

De route van de Stille Omgang die duizenden pelgrims lopen, in stilte biddend.

Ter herinnering aan het Mirakel van Amsterdam wordt jaarlijks door duizenden pelgrims de Stille Omgang gelopen.
Ook dit jaar biedt onze kerk ruimte aan een groep gelovigen uit Brabant, die op zaterdag 16 maart de Stille Omgang zullen lopen. Om 22.00 uur wordt er een plechtige gezongen H. Mis opgedragen door de zeereerwaarde heer H. Schilder, pastoor in Tilburg, met assistentie van diaken en subdiaken.

Gelovigen uit onze eigen parochie zijn hierbij van harte welkom.