De kalender is bijgewerkt tot en met 28 februari 2018, onder voorbehoud van wijzigingen.

Doe mee aan actie Kerkbalans 2018 en stort uw bijdrage op bankrekening NL48 ABNA 0589 9700 89

Klik hier voor meer informatie.

16 maart 2013

Stille Omgang in de nacht van zaterdag 16 op zondag 17 maart 2013

De route van de Stille Omgang die duizenden pelgrims lopen, in stilte biddend.

Ter herinnering aan het Mirakel van Amsterdam wordt jaarlijks door duizenden pelgrims de Stille Omgang gelopen.
Ook dit jaar biedt onze kerk ruimte aan een groep gelovigen uit Brabant, die op zaterdag 16 maart de Stille Omgang zullen lopen. Om 22.00 uur wordt er een plechtige gezongen H. Mis opgedragen door de zeereerwaarde heer H. Schilder, pastoor in Tilburg, met assistentie van diaken en subdiaken.

Gelovigen uit onze eigen parochie zijn hierbij van harte welkom.