De kalender is bijgewerkt tot en met 31 oktober 2017, onder voorbehoud van wijzigingen.

Oktobermaand -- Rozenkransmaand

Rozenkransgebed voor het uitgestelde Allerheiligste Altaarsacrament tijdens het Marialof
van dinsdag tot en met vrijdag om 10.15 uur (voorafgaand aan de heilige Mis)

18 oktober 2013

Ernstige hinder in bereikbaarheid Agneskerk op zondag 20 oktober

Zondag 20 oktober a.s. vindt de marathon van Amsterdam plaats. Het parcours loopt langs onze kerk over de Amstelveenseweg. De bereikbaarheid van de kerk is die dag dan ook bijzonder lastig. Ook het openbaar vervoer wordt namelijk voor een groot deel stilgelegd.

Met de auto blijft de kerk bereikbaar vanaf de Cornelis Lelylaan en de Overtoom via de A10-West (S106) tot aan het Hoofddorpplein. Vanaf daar is het circa 15 minuten lopen naar de kerk.

Tramlijn 16 rijdt die dag, met extra hoge frequentie, alleen tussen Haarlemmermeerstation en Centraal Station, via de Cornelis Krusemanstraat, De Lairessestraat, Concertgebouwplein, Van Baerlestraat, 1e Constantijn Huijgensstraat, Overtoom, Leidseplein, Kleine-Gartmanplantsoen, Weteringschans, Weteringcircuit en Vijzelstraat.