De kalender is bijgewerkt tot en met 31 oktober 2017, onder voorbehoud van wijzigingen.

Oktobermaand -- Rozenkransmaand

Rozenkransgebed voor het uitgestelde Allerheiligste Altaarsacrament tijdens het Marialof
van dinsdag tot en met vrijdag om 10.15 uur (voorafgaand aan de heilige Mis)

24 december 2014

70 jaar gehuwd

Op zondag 21 december 2014 was het 70 jaar geleden dat de heer Jabcoon Rudolf Tjon Atsoi en mevrouw Johanna Beryl Tjon Atsoi - twee trouwe bezoekers van onze kerk - letterlijk en figuurlijk in het huwelijksbootje stapten. De platina bruiloft vierden zij met zes kinderen, 15 kleinkinderen, 11 achterkleinkinderen, één betachterkleinkind, en verdere familie en vrienden. De feestelijke invulling werd verzorgd door de kinderen en kleinkinderen met toespraken, zang en dans.

Op dinsdag 23 december werd het bruidspaar door de portefeuillehouders van Amsterdam, de heer Vyent en mevrouw Lemmert, in naam van de Koning en de koningin in het zonnetje gezet. Ook bewoners van Garstkamp en de dames van de thuiszorg kwamen het echtpaar feliciteren. Hun blijdschap was heel groot toen zij die dag ook nog de heilige communie thuis mochten ontvangen.

Voor het paar waren het onvergetelijke dagen, waarvan zij enorm genoten hebben.