De kalender is bijgewerkt tot en met 31 augustus 2017, onder voorbehoud van wijzigingen.

1 juni 2015

Informatiebulletin voor de maand juni is verschenen

Het Informatiebulletin van de Sint-Jozefparochie bij de Agneskerk voor de maand juni is verschenen. Daarin wordt onder meer aandacht besteed aan de aanstaande parochiebedevaart naar Den Bosch en aan een bijzondere ontmoeting in Rome; ook wordt er teruggeblikt op het Paastriduum.

Het bulletin is op deze site te vinden onder het tabblad 'Informatiebulletin juni' of klik op onderstaande afbeelding. Ook bestaat de mogelijkheid om het blad elke maand gratis en in kleur per e-mail (klik hier) te ontvangen.

Informatiebulletin juni 2015