De kalender is bijgewerkt tot en met 30 juni 2017, onder voorbehoud van wijzigingen.

1 september 2015

Informatiebulletin voor de maand september is verschenen

Het Informatiebulletin van de Sint-Jozefparochie bij de Agneskerk voor de maand september is verschenen. Daarin onder meer aandacht voor de vervolgde christenen in het Midden-Oosten, de lezing van de Sint-Nicolaasacademie en een nieuwe communiebank bij het Sacramentsaltaar in onze kerk.

Het bulletin is op deze site te vinden onder het tabblad 'Informatiebulletin september' of klik op onderstaande afbeelding. Ook bestaat de mogelijkheid om het blad elke maand gratis en in kleur per e-mail (klik hier) te ontvangen.

Informatiebulletin september 2015