De kalender is bijgewerkt tot en met 31 oktober 2017, onder voorbehoud van wijzigingen.

Oktobermaand -- Rozenkransmaand

Rozenkransgebed voor het uitgestelde Allerheiligste Altaarsacrament tijdens het Marialof
van dinsdag tot en met vrijdag om 10.15 uur (voorafgaand aan de heilige Mis)

16 oktober 2015

Programma Sint-Nicolaasacademie op zaterdag 17 oktober 2015

Op zaterdag 17 oktober is het onderwerp van de lezing voor de Sint-Nicolaas¬academie ‘bloedgetuigen van Christus door de eeuwen heen’. Hoe het bloed van de martelaren het zaad van het geloof werd wordt getoond door Gyula Somos, aan de hand van afbeeldingen uit verschillende tijdperken. De heer Somos is fijnschilder (spiritueel realisme) en docent aan de Amsterdamse Wackers Academie.

10.00 uur: Gelezen heilige Mis
10.45 uur: Koffie en thee in de pastorie
11.00 uur: Lezing in de zaal van de pastorie
12.30 uur: Einde

Zie: De website van de academie.