De kalender is bijgewerkt tot en met 30 juni 2017, onder voorbehoud van wijzigingen.

11 december 2015

Zaterdag 12 december: Mars voor het Leven in Den Haag

Zaterdag 12 december vindt in Den Haag de Mars voor het Leven plaats. We hebben dan de mogelijkheid om onze stem te laten horen tegen de tienduizenden abortussen die jaarlijks in ons land plaatsvinden. Dat is een gruwel in de ogen van God, maar wordt door onze samenleving vrijwel volledig geaccepteerd. Er is een katholiek voor- en naprogramma met onder meer om 10.30 uur een gezongen Tridentijnse heilige Mis in de H. Jacobuskerk aan de Parkstraat.

Het programma van de mars is als volgt:
13.00 uur: Aanvang programma op het Spuiplein in Den Haag
14.00 uur: Mars
15.00 uur: Terug op Spuiplein
16.00 uur: Einde programma

Voorafgaand aan de mars zal abortusoverlevende Gianna Jessen een getuigenis geven over haar leven. Hieronder een getuigenis van haar uit 2008:

Het katholiek naprogramma vindt plaats bij de Blauwe Zusters aan de Korte Koediefstraat 25 in Den Haag:
15:00 uur: Aanbidding in de kapel
15:30 uur: Borrel met hapjes en drankjes