De kalender is bijgewerkt tot en met 31 oktober 2017, onder voorbehoud van wijzigingen.

Oktobermaand -- Rozenkransmaand

Rozenkransgebed voor het uitgestelde Allerheiligste Altaarsacrament tijdens het Marialof
van dinsdag tot en met vrijdag om 10.15 uur (voorafgaand aan de heilige Mis)

15 januari 2016

Programma Sint-Nicolaasacademie op zaterdag 16 januari 2016

Op zaterdag 16 januari verwelkomt de Sint-Nicolaasacademie een bijzondere gast. Mgr Arseny, de Koptische bisschop in Nederland, zal om 10.00 uur aanwezig zijn bij de gezongen heilige Mis in onze kerk. Aansluitend zal hij in de pastorie spreken over de oorlogen in het Midden-Oosten, de positie van de christenen in landen als Egypte, Syrië en Irak en over de martelaren van onze tijd, namelijk onze christelijke broeders en zusters die omwille van hun onwankelbaar geloof in Christus worden vermoord.

10.00 uur: Gezongen heilige Mis
10.45 uur: Koffie en thee in de pastorie
11.00 uur: Lezing in de zaal van de pastorie
12.30 uur: Einde

Zie: De website van de academie.