De kalender is bijgewerkt tot en met 30 juni 2017, onder voorbehoud van wijzigingen.

24 februari 2016

Vastenactie 2016: Nigeria

Dit jaar willen wij met ons vastenoffer de FSSP-missie in Nigeria ondersteunen. De priesters van de Sint-Petrusbroederschap dienen daar meer dan 2.000 gelovigen. Momenteel wordt er een kerk gebouwd. Wilt u een bijdrage geven tot Gods eer en voor de verspreiding van het geloof in dit Afrikaanse land? U kunt uw gift storten in de ronde bus die achter in de kerk staat, of op bankrekening NL48 ABNA 0589 9700 89 ten name van R.-k. parochie H. Jozef onder vermelding van ‘vastenactie 2016’.