De kalender is bijgewerkt tot en met 31 mei 2017, onder voorbehoud van wijzigingen.

Meimaand - Mariamaand: Marialof van dinsdag tot en met vrijdag om 10.15 uur. Openingslof op maandag 1 mei.

23 april 2016

Koster Lau verloochent zijn afkomst niet

Vandaag vieren we het feest van Sint Joris, de patroonheilige van de padvinderij en dus ook van de voormalige Verkenners van de Katholieke Jeugdbeweging. Onze koster Lau was daarvan als kind lid. In die dagen droegen de verkenners op deze feestdag het uniform met bovendien een rode tulp in het knoopsgat. "Mooie tradities moet je in ere houden", moet koster Lau hebben gedacht en zo verscheen hij vandaag in de kerk, getooid met baret voorzien van het padvindersinsigne, groepsdas en vanzelfsprekend de rode tulp in zijn knoopsgat. (Foto inzet: Kleine Lau in zijn verkennerstijd.)