De kalender is bijgewerkt tot en met 31 oktober 2017, onder voorbehoud van wijzigingen.

Oktobermaand -- Rozenkransmaand

Rozenkransgebed voor het uitgestelde Allerheiligste Altaarsacrament tijdens het Marialof
van dinsdag tot en met vrijdag om 10.15 uur (voorafgaand aan de heilige Mis)

15 april 2016

Programma Sint-Nicolaasacademie op zaterdag 16 april 2016

Op zaterdag 16 april staat in de lezing die Daan van Schalkwijk voor de Sint-Nicolaasacademie houdt de vraag centraal ‘Kan een natuurwetenschapper geloven in God?’ De heer Van Schalkwijk behaalde zijn graad in medische biologie bij TNO en aan de Leidse Universiteit. Hij houdt zich bezig met wetenschappelijke vraagstukken, gezondheid en welzijn, onderzoek en statistiek.

De lezing wordt om 10.00 uur voorafgegaan door een H. Mis in de kerk.

Zie: De website van de academie.