De kalender is bijgewerkt tot en met 31 maart 2017, onder voorbehoud van wijzigingen.

1 juni 2016

Informatiebulletin voor de maand juni is verschenen

Het Informatiebulletin van de Sint-Jozefparochie bij de Agneskerk voor de maand juni is verschenen. Hierin onder meer aandacht voor de het feest van Onze Lieve Vrouw van Altijddurende Bijstand, een nieuw en toch oud kazuifel en de tiende verjaardag van de priesterwijding van Pastoor.

Het bulletin is op deze site te vinden onder het tabblad 'Informatiebulletin juni' of klik op onderstaande afbeelding. Ook bestaat de mogelijkheid om het blad elke maand gratis en in kleur per e-mail (klik hier) te ontvangen.

Informatiebulletin juni 2016