De kalender is bijgewerkt tot en met 31 maart 2017, onder voorbehoud van wijzigingen.

Zaterdag 25 maart om 11.00 uur: Gezongen heilige Mis op het hoogfeest van Maria Boodschap

10 juni 2016

Pastoor Knudsen 10 jaar priester

Op vrijdag 10 juni is het 10 jaar geleden dat onze Pastoor de priesterwijding ontving uit handen van de Chileense kardinaal Jorge Medina Estévez (foto). Er is die dag om 11.00 uur een gezongen H. Mis in onze kerk, gevolgd door een lof van dankbaarheid (met Te Deum). Aansluitend is er in de pastorie gelegenheid om Pastoor te feliciteren met zijn tweede lustrum als priester onder het genot van een kopje koffie.

Ook pater A. Komorowski viert op 10 juni zijn wijdingsdag. In september zullen we gedenken dat de traditionele Latijnse Mis 10 jaar terug is in Amsterdam.