De kalender is bijgewerkt tot en met 31 juli 2017, onder voorbehoud van wijzigingen.

29 september 2016

Informatiebulletin voor de maand oktober is verschenen

Het Informatiebulletin van de Sint-Jozefparochie bij de Agneskerk voor de maand oktober is verschenen. Hierin onder meer aandacht voor de lezing van de Sint-Nicolaasacademie over het Allerheiligste Sacrament des Altaars, voor roepingen in onze parochie en voor de rozenkransmaand oktober.

Het bulletin is op deze site te vinden onder het tabblad 'Informatiebulletin oktober' of klik op onderstaande afbeelding. Ook bestaat de mogelijkheid om het blad elke maand gratis en in kleur per e-mail (klik hier) te ontvangen.

Informatiebulletin oktober 2016