De kalender is bijgewerkt tot en met 30 september 2017, onder voorbehoud van wijzigingen.

14 oktober 2016

Aanbidding

De eerbiedwaardige dienaar Gods aartsbisschop Fulton Sheen werd in 1951 tot bisschop gewijd. Hij was jarenlang hulpbisschop van New York en later bisschop van Rochester. Hij schreef vele boeken, artikelen en columns, en genoot grote populariteit door zijn radio- en televisieshows, met meer dan 30 miljoen kijkers en luisteraars.

In de volgende video spreekt de aartsbisschop op een bijzondere manier over de noodzaak tot aanbidding van het Allerheiligste Sacrament, waartoe vanmiddag tussen 12.00 en 15.00 uur ook in onze kerk de gelegenheid bestaat.