De kalender is bijgewerkt tot en met 30 november 2017, onder voorbehoud van wijzigingen.

31 oktober 2016

Informatiebulletin voor de maand november is verschenen

Het Informatiebulletin van de Sint-Jozefparochie bij de Agneskerk voor de maand november is verschenen. Hierin onder meer aandacht voor de lezing van de Sint-Nicolaasacademie over de biecht, de volle aflaat voor de zielen in het vagevuur, en de komst van hulpbisschop mgr J. Hendriks voor het toedienen van het H. Vormsel.

Het bulletin is op deze site te vinden onder het tabblad 'Informatiebulletin november' of klik op onderstaande afbeelding. Ook bestaat de mogelijkheid om het blad elke maand gratis en in kleur per e-mail (klik hier) te ontvangen.

Informatiebulletin november 2016