De kalender is bijgewerkt tot en met 31 mei 2017, onder voorbehoud van wijzigingen.

Meimaand - Mariamaand: Marialof van dinsdag tot en met vrijdag om 10.15 uur.

15 november 2016

Informatietafel

De informatietafel bij de ingang van de kerk is uitsluitend bestemd voor het Informatiebulletin en voor eventuele andere berichten van en over onze parochie.

U wordt dringend verzocht om daar geen eigen kranten, tijdschriften, boeken, folders, gevonden voorwerpen, bidprentjes, devotionalia, tassen, tafelkleden of wat dan ook neer te leggen. Deze zullen worden verwijderd.

Mocht u van mening zijn dat uw lectuur ook door andere kerkgangers gelezen moet worden, dan kunt u dit voorleggen aan de pastoor. Eventueel kan hiervoor een passende locatie worden ingericht.