De kalender is bijgewerkt tot en met 31 mei 2017, onder voorbehoud van wijzigingen.

Meimaand - Mariamaand: Marialof van dinsdag tot en met vrijdag om 10.15 uur. Openingslof op maandag 1 mei.

18 november 2016

Programma Sint-Nicolaasacademie op zaterdag 19 november 2016

Het najaarsprogramma 2016 van de Sint-Nicolaasacademie heeft als hoofdonderwerp ‘de sacramenten’. Op zaterdag 19 november spreekt emeritus pastoor Cor Mennen uit Oss over het sacrament van de biecht, waarvan de praktijk sinds het Tweede Vaticaans Concilie in verval is geraakt. Hij benadrukt hoe belangrijk dit sacrament is voor de geestelijke gezondheid.

De lezing wordt om 10.00 uur voorafgegaan door een H. Mis in de kerk.

Zie: De website van de academie.