De kalender is bijgewerkt tot en met 31 maart 2017, onder voorbehoud van wijzigingen.

27 januari 2017

Lezing over oecumenisch patriarch Athenagoras

Op zondag 29 januari om 13.00 uur (na de Hoogmis) zal professor Gregory Kazakov PhD uit Moskou in de grote zaal van de pastorie een lezing verzorgen - in het Engels - over oecumenisch patriarch Athenagoras die in 1965 een historsiche ontmoeting had met de zalige paus Paulus VI (zie foto).

Deze ontmoeting heeft veel invloed gehad op het Tweede Vaticaans Concilie dat toendertijd in Rome werd gehouden.

De lezing gaat zowel over de persoonlijkheid van deze bijzondere patriarch als over zijn oecumenische activiteiten.

Iedereen is van harte welkom.