De kalender is bijgewerkt tot en met 30 april 2017, onder voorbehoud van wijzigingen.

16 februari 2017

Programma Sint-Nicolaasacademie op zaterdag 18 februari 2017

Op zaterdag 18 februari staat de lezing voor de Sint-Nicolaasacademie in het teken van honderd jaar Fatima (1917-2017). Priester Peter Klos, die zich al 25 jaar bezighoudt met de Vrouwe van Alle Volkeren (1945-1959), spreekt over de actuele boodschap van de verschijningen in Fatima. In 1917 veranderde de landkaart van Europa. De heilige Maagd voorspelde het gevaar van de communistische revolutie en de verzwakking van de Kerk. Hoe zit het met het derde geheim?

De lezing wordt om 10.00 uur voorafgegaan door een H. Mis in de kerk.

Zie: De website van de academie.