De kalender is bijgewerkt tot en met 30 november 2017, onder voorbehoud van wijzigingen.

30 maart 2017

Vastenactie 2017: Christian Solidarity International

Dit jaar wordt de vastenactie in onze parochie gehouden voor Christian Solidarity International, een organisatie gevestigd in München, Duitsland, die zich onder leiding van voorzitter Peter Fuchs, priester, inzet voor de heropbouw van christelijke gemeenschappen in de door islamitische terreur verwoeste oude apostolische kerken in het Midden-Oosten.

U kunt uw bijdrage storten op bankrekening NL48 ABNA 0589 9700 89 ten name van parochie H. Jozef, onder vermelding van ‘vastenactie 2017’, of deponeren in de speciale ronde bus achter in de kerk. Bij voorbaat hartelijk dank!