De kalender is bijgewerkt tot en met 30 september 2017, onder voorbehoud van wijzigingen.

3 mei 2017

Informatiebulletin voor de maand mei is verschenen

Het Informatiebulletin van de Sint-Jozefparochie bij de Agneskerk voor de maand mei is verschenen. Hierin onder meer aandacht voor de meimaand-Mariamaand, de lezing voor de Sint-Nicolaasacademie, de Paastijd als heilsbegin, en het Legioen Kleine Zielen.

Het bulletin is op deze site te vinden onder het tabblad 'Informatiebulletin mei' of klik op onderstaande afbeelding. Ook bestaat de mogelijkheid om het blad elke maand gratis en in kleur per e-mail (klik hier) te ontvangen.

Informatiebulletin mei 2017