De kalender is bijgewerkt tot en met 30 september 2017, onder voorbehoud van wijzigingen.

18 mei 2017

Programma Sint-Nicolaasacademie op zaterdag 20 mei 2017

Op zaterdag 20 mei houdt de Sint-Nicolaasacademie de volgende bijeenkomst in de grote zaal van de pastorie. De lezing gaat over paus Adrianus VI, de enige Nederlandse paus ooit, en wordt verzorgd door de heer Pim Walenkamp, leraar Nederlands, journalist, reisleider, gids, en bestuurder van het Katholiek Nieuwsblad. Hij werkt aan een proefschrift over paus Adrianus VI.

De lezing wordt om 10.00 uur voorafgegaan door een gelezen heilige Mis in de kerk.

Zie: De website van de academie.