De kalender is bijgewerkt tot en met 30 september 2017, onder voorbehoud van wijzigingen.

1 juli 2017

Informatiebulletin voor de maand juli is verschenen

Het Informatiebulletin van de Sint-Jozefparochie bij de Agneskerk voor de maand juli is verschenen. Hierin onder meer aandacht voor de bijeenkomst van het Legioen Kleine Zielen, het zomerreces dat ook in onze parochie is aangebroken en een boekbespreking met een opmerkelijk voorwoord door kardinaal Sarah.

Het bulletin is op deze site te vinden onder het tabblad 'Informatiebulletin juli' of klik op onderstaande afbeelding. Ook bestaat de mogelijkheid om het blad elke maand gratis en in kleur per e-mail (klik hier) te ontvangen.

Informatiebulletin juli 2017