De kalender is bijgewerkt tot en met 30 november 2017, onder voorbehoud van wijzigingen.

3 november 2017

Informatiebulletin voor de maand november is verschenen

Het Informatiebulletin van de Sint-Jozefparochie bij de Agneskerk voor de maand november is verschenen. Deze maand onder meer aandacht voor de strijdende, lijdende en zegevierende Kerk, de bijeenkomst van het Legioen Kleine Zielen, een prolife-conferentie en een toelichting op 'wie doet wat?' in onze kerk.

Het bulletin is op deze site te vinden onder het tabblad 'Informatiebulletin november' of klik op onderstaande afbeelding. Ook bestaat de mogelijkheid om het blad elke maand gratis en in kleur per e-mail (klik hier) te ontvangen.