De kalender is bijgewerkt tot en met 31 december 2017, onder voorbehoud van wijzigingen.

25 november 2017

Prolife-middag op zondag 26 november

Zondag 26 november zal rond 13.15 uur voor alle parochianen en overige belangstellenden een prolife-middag worden gehouden in de grote zaal van de pastorie.

De presentatie wordt gegeven door Rutger en Suzanne Schimmel, medewerkers van de Stichting voor Recht Zonder Onderscheid (Stirezo) uit H. Landstichting. Tijdens de presentatie wordt besproken wat abortus is, wat de gevolgen ervan zijn voor vrouwen, en wat we eraan kunnen doen. Daarbij wordt in het bijzonder aandacht geschonken aan de redenen waarom vrouwen kiezen voor abortus, en welke mogelijkheden er zijn om hun alternatieven te bieden.

Ook komt aan bod wat u kunt betekenen in het concreet voorkomen van abortussen in Nederland.