De kalender is bijgewerkt tot en met 28 februari 2018, onder voorbehoud van wijzigingen.

Doe mee aan actie Kerkbalans 2018 en stort uw bijdrage op bankrekening NL48 ABNA 0589 9700 89

Klik hier voor meer informatie.

19 januari 2018

Nieuwjaarsreceptie op zondag 21 januari

Op zondag 21 januari vieren we het feest van de heilige Agnes, onze kerkpatrones. Na de Hoogmis wordt de traditionele Nieuwjaarsreceptie gehouden met de inmiddels bekende veiling van (religieuze) artikelen. Tussen 12.30 en 15.00 uur bent u van harte welkom in de grote zaal van de pastorie.

Als iedereen een kleine koude schotel (geen warme) meebrengt, dan genieten we samen van een uitgebreid buffet. Voor een drankje wordt gezorgd.

Na afloop van de bijeenkomst vindt om 15.00 uur in de kerk de verering plaats van de relieken van de heilige Agnes.