De kalender is bijgewerkt tot en met 31 oktober 2018, onder voorbehoud van wijzigingen.

Oktober - Rozenkransmaand

Van dinsdag tot en met vrijdag om 11.45 uur (niet op dinsdag 16 oktober): Marialof (in aansluiting op de H. Mis)
Dagelijks om 10.30 uur: Rozenkransgebed

1 december 2010

Informatiebulletin voor de Advent verschenen

Het Informatiebulletin van onze kerk voor de Adventstijd is verschenen. Hierin aandacht voor de bezinningsdag op 4 december, de Mars voor het Leven op 11 december en de Quatertemperdagen van december.

Het bulletin is op deze site te vinden onder het tabblad 'Informatiebulletin'. Ook bestaat de mogelijkheid om het blad elke maand gratis per e-mail (klik hier) te ontvangen.