De kalender is bijgewerkt tot en met 30 juni 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

De live-uitzending van donderdag 4 juni (11.00 uur) kunt u hier rechtstreeks volgen of terugkijken.
Ververs deze pagina als hier niet de juiste dag genoemd wordt.

1 december 2010

Informatiebulletin voor de Advent verschenen

Het Informatiebulletin van onze kerk voor de Adventstijd is verschenen. Hierin aandacht voor de bezinningsdag op 4 december, de Mars voor het Leven op 11 december en de Quatertemperdagen van december.

Het bulletin is op deze site te vinden onder het tabblad 'Informatiebulletin'. Ook bestaat de mogelijkheid om het blad elke maand gratis per e-mail (klik hier) te ontvangen.