De kalender is bijgewerkt tot en met 29 februari 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

Ondersteun het onderhoud van ons kerkgebouw, uw kerkgebouw, en doe mee aan actie Kerkbalans 2020

Lees hier wat u kunt doen en maak uw gift over op bankrekening NL48 ABNA 0589 9700 89.

11 april 2011

Video van de toediening van het heilig Vormsel

Op zondag 10 april heeft Zijne Hoogwaardige Excellentie mgr Czeslaw Kozon, bisschop van Kopenhagen, aan acht volwassenen het heilig sacrament van het Vormsel toegediend. Aansluitend celebreerde hij de Hoogmis van Passiezondag in onze kerk. De vormselplechtigheid is hieronder volledig te bekijken.