De kalender is bijgewerkt tot en met 1 juni 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

De live-uitzending van zaterdag 30 mei (11.00 uur) kunt u hier rechtstreeks volgen of terugkijken.
Ververs deze pagina als hier niet de juiste dag genoemd wordt.

6 juni 2012

Terugblik priesterwijding Patrick Kuis

Na de priesterwijding in de Sint-Janskathedraal in Den Bosch brachten de pasgewijde priesters Geoffrey de Jong (l.)
en Patrick Kuis (r.) samen met hun bisschop, mgr A.L.M. Hurkmans, een bezoek aan de Zoete Lieve Moeder.
[foto: Wim Koopman]

Vanuit Amsterdam was een grote groep op zaterdag 2 juni (Quatertemperzaterdag in het Pinksteroctaaf ) afgereisd
naar de priesterwijding van Patrick Kuis. Nadat hij ieder persoonlijk de neomistenzegen had gegeven,
ging hij in de tuin van het Sint-Janscentrum graag met hen op de foto.
[foto: Livi Ruffle]