1919 - 2019: 100 jaar Sint-Agnesparochie

De kalender is bijgewerkt tot en met 31 januari 2019, onder voorbehoud van wijzigingen.

Actie Kerkbalans 2019: Wat is de kerk u waard?

Van zaterdag 19 januari tot en met zaterdag 2 februari wordt de jaarlijkse actie Kerkbalans gehouden. De inzameling vindt plaats voor onze eigen kerk en parochie.
Klik hier voor meer informatie.

16 maart 2013

Stille Omgang in de nacht van zaterdag 16 op zondag 17 maart 2013

De route van de Stille Omgang die duizenden pelgrims lopen, in stilte biddend.

Ter herinnering aan het Mirakel van Amsterdam wordt jaarlijks door duizenden pelgrims de Stille Omgang gelopen.
Ook dit jaar biedt onze kerk ruimte aan een groep gelovigen uit Brabant, die op zaterdag 16 maart de Stille Omgang zullen lopen. Om 22.00 uur wordt er een plechtige gezongen H. Mis opgedragen door de zeereerwaarde heer H. Schilder, pastoor in Tilburg, met assistentie van diaken en subdiaken.

Gelovigen uit onze eigen parochie zijn hierbij van harte welkom.