De kalender is bijgewerkt tot en met 31 januari 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

Ondersteun het onderhoud van ons kerkgebouw, uw kerkgebouw, en doe mee aan actie Kerkbalans 2020

Lees hier wat u kunt doen en maak uw gift over op bankrekening NL48 ABNA 0589 9700 89.

13 juni 2015

Muziek in de Agneskerk

Op zondag 14 juni - de derde zondag na Pinksteren - zingt Cantores Sancti Gregorii, een gastkoor uit Tilburg, de vaste gezangen uit de Missa Ferialis van Johannes Martini (eind 15e eeuw). Koor en gelovigen zingen samen Gloria XV en Credo I.

Verder zingt het koor bij de communie Tota pulchra es van Heinrich Isaac en na de Mis Inviolata, integra et casta van Josquin des Prez.